TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanı Murat Saraçoğlu güven tazeledi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu'da gerçekleştirilen seçim sonucunda mevcut başkan Murat Saraçoğlu güven tezeledi.

TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanı Murat Saraçoğlu güven tazeledi

İki adaylı seçim sürecinde mevcut başkan Murat Saraçoğlu ile İsmail Kalkandelen'in arasında geçen seçimde Murat Saraçoğlu toplamda 149 oy ile TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu'na yeniden başkan seçildi. Mavi listenin başkan adayı olarak seçimde yer alan İsmail Kalkandelen ise 54 oy aldı.

Murat Saraçoğlu seçim sonrası yaptığı değerlendirme şöyle:

"TÜRSAB Güney Marmara genel kurulumuz tamamlandı. İki adayla girilen seçimde sandıktan beyaz liste çıktı. Bize güvenen ve daha iyisini yapmak için yeniden yetki veren Genel kurulumuza şükranlarımızı sunuyoruz.

Eksiklerimizi yeni dönemde tamamlayıp meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıp mesleğimizi güçlendirerek bölge turizmini de geliştirmeye devam edeceğiz. Üye işyeri ziyaretlerine ağırlık verip , bölge turizmini sürekli gündemde tutacağız. Genel kurula gelerek tercih hakkını kullanan ve mesleğine sahip çıkan Bursa ve Yalova Acentelerimize, Açık desteğini veren HÜRSAD Başkanı Diyaeddin Şahin ve üyelerine, İnegöl başta olmak üzere ,Orhangazi , Mustafa Kemalpaşa , Keles , Gemlik ,Mudanya ve İznik 'ten gelip destek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde Yönetim kurulumuzda daha fazla Kadın ve genç meslektaşlarımızın olmasına özen gösterdik. Camia olarak birlik beraberlik içerisinde Şeffaf ve katılımcı yönetim şeklimizi devam ettirip birlikte üretip birlikte yöneteceğiz. Bu seçimin kaybedeni yoktur ,kazananıTÜRSAB'dır" dedi 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER